vgmrips

The forum about vgm files
It is currently 2022-12-05, 23:42:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 2022-10-27, 23:49:02 
Offline
User avatar

Joined: 2022-04-23, 22:53:04
Posts: 48
Location: On the YM2612 chip
I'm not sure why, but

  • Opening the Wiki with cookies off works
  • Cookies on but not being logged in gets error 400
  • Cookies on but logged in can work, but it seems I have to make sure any cookies from previous visits are gone

This is the browser in question: https://www.otter-browser.org/

Not sure if this affects any others.

_________________
I'm trying to gradually make information on the forums easier to find on the wiki. If I forget to credit you for any information, please let me know (or edit in your credits to the article if you don't want to wait on me to return).


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 2022-11-01, 5:51:49 
Offline
User avatar

Joined: 2022-04-23, 22:53:04
Posts: 48
Location: On the YM2612 chip
Bumping for new info; this apparently doesn't occur when JavaScript is active. It must be a problem on the server end.

_________________
I'm trying to gradually make information on the forums easier to find on the wiki. If I forget to credit you for any information, please let me know (or edit in your credits to the article if you don't want to wait on me to return).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.019s | 14 Queries | GZIP : On ]